Home.

STUDERENDE SKAL DU AFLEVERE SPECIALE?

Vester Kopi står klar til at hjælpe dig med print og indbinding. Du kan læse mere om Gør-det-selv print og studierabat her

Foto print

BESTIL FOTO ONLINE

Bestil udskrifter af dine yndlingsbilleder online Læs mere...
StudentDIY DK

Gør-det-selv & studierabat

Mange studerende efterspørger 'gør-det-selv' med studierabat. Vi har valgt at offenliggøre priser på netop disse standardydels. Læs mere...
VesterPlanroom small

Ny IT løsning

Vester Planroom er en løsning, der kombinerer online projektweb med online printbestilling af dokumenter relateret til byggeprocessen. Læs mere...
grnfrontlber small

Vi er en grøn frontløber

Vi var den første grafiske virksomhed i Danmark til at være Svanemærket på vores produktion. Når du udskriver hos os, vil din bestilling således hjælpe med at spare træer, spare energi og reducere toksiner i vores luft og vand. Læs mere...
Roll ups
Roll ups
Tegningskopier
Tegningskopier
Rapporter og mapper
Rapporter og mapper
Plakater
Plakater
Indbinding
Indbinding
Messevæg
Messevæg
Folietryk
Folietryk
Mega Bannere
Mega Bannere
Flag
Flag

Svanemærket

Vester Kopi er en svanemærket virksomhed. Svanemærkningen omfatter hele Vester Kopi koncernen og dens produktion af tryksager, og vores kunder er naturligvis velkommen til at bruge Vester Kopis svanemærkning i egen markedsføring.


Et svanemærket trykkeri er et trykkeri, der har investeret betydelige ressourcer i at blive godkendt og få svanelicens til sin produktion. Med svanemærkningen viser Vester Kopi, at vi opfylder en række miljøkrav, der gør, at vores produktion er blandt de mindst miljøbelastende trykkerier. Kravene omfatter både produktionsprocessen og det papir og de materialer, som Vester Kopi anvender i dag.


Kontinuerligt arbejde

For at beholde retten til svanemærkning, kræves et kontinuerligt optimeringsarbejde med at finde miljørigtige underleverandører til papir, toner m.m. Således består alle Vester Kopis tryksager i dag af miljøgodkendte materialer - på nær nogle sidste få procent. 

Vester Kopi har ligeledes udskiftet alle forurenende og sundhedsskadelige stoffer i arbejdsmiljøet med miljøvenlige alternativer.


Gennem opfyldelse af svanemærkets krav, holder Vester Kopi fokus på bæredygtig printvirksomhed.

 

kig 

Få svanemærket dit print

Hvorfor er det en god ide at Svanemærke en opgave?

  • For at synliggøre dit miljø-engagement
  • Svanemærket er et kendt miljømærke og nyder stor anerkendelse
  • Det er en nem måde at vise, at tryksagen er produceret af en svanemærket leverandør


Som kunde hos Vester Kopi kan du få påtrykt selve svanemærket Mini Svanemrket på din opgave mod et mindre gebyr. Forhør dig om mulighederne.

Udover svanemærkningen har Vester Kopi formuleret en selvstændig miljø politik.

Læs Vester Kopis miljøpolitik her

 

Læs mere om Miljømærkning Danmark.

 

Høj kvalitet til en god pris

VesterKopi bannerA

Hvis du klikkede på vores hjemmeside for at få "værdi for pengene" er du kommet til det rette sted. Vi tager nemlig print seriøst!

Fra første gang du har kontakt med os og indtil du modtager dit produkt, er vi en professionel partner, der garanterer høj kvalitet i både vores service og vores produkt.

Du kan således altid regne med, at du hos Vester Kopi får det bedste resultat til prisen.