Home.

STUDERENDE SKAL DU AFLEVERE SPECIALE?

Vester Kopi står klar til at hjælpe dig med print og indbinding. Du kan læse mere om Gør-det-selv print og studierabat her

Foto print

BESTIL FOTO ONLINE

Bestil udskrifter af dine yndlingsbilleder online Læs mere...
StudentDIY DK

Gør-det-selv & studierabat

Mange studerende efterspørger 'gør-det-selv' med studierabat. Vi har valgt at offenliggøre priser på netop disse standardydels. Læs mere...
VesterPlanroom small

Ny IT løsning

Vester Planroom er en løsning, der kombinerer online projektweb med online printbestilling af dokumenter relateret til byggeprocessen. Læs mere...
grnfrontlber small

Vi er en grøn frontløber

Vi var den første grafiske virksomhed i Danmark til at være Svanemærket på vores produktion. Når du udskriver hos os, vil din bestilling således hjælpe med at spare træer, spare energi og reducere toksiner i vores luft og vand. Læs mere...
Roll ups
Roll ups
Tegningskopier
Tegningskopier
Rapporter og mapper
Rapporter og mapper
Plakater
Plakater
Indbinding
Indbinding
Messevæg
Messevæg
Folietryk
Folietryk
Mega Bannere
Mega Bannere
Flag
Flag

 

PDF filer

Se her, hvad du skal have ved hånden for at kunne fremstille PDF-filer. Læs dernæst mere om, hvordan du fremstiller selve PDF'en.

 

HENT PROGRAM TIL PDF

Man kan fremstille PDF med en række forskellige programmer. Vester Kopi anbefaler at man benytter Adobe Acrobat. Hvis du har Acrobat, er det vigtigt, at du vælger de rigtige indstillinger med hensyn til billedopløsning, fonte og komprimering. Du kan downloade vores PDF settings til Acrobat (bemærk at disse IKKE virker til den gratis Acrobat Reader) nedenfor:


Download den rigtige PDF settings fil
Til A4 og A3 print i farve eller s/h
Til postere og plakater (i 1:1)
Til offset tryk 
Alle tre samlet

 

Indlæs settings-filen i Acrobat
Det gør du ved at starte programmet Acrobat Distiller og droppe filerne på det åbne vindue. Det kan også gøres ved at kopiere filen, du har hentet, til en af følgende mapper:

Win 2000/XP
Acrobat 5-8: C:\Programmer\Adobe\Acrobat x.0\Distillr\Settings
Acrobat 9: C:\Documents and Settings\dit brugernavn\Application Data\Adobe\Adobe PDF\Settings\

Mac OS X
~/Bibliotek/Application Support/Adobe/Adobe PDF/Settings

Vælg de settings, der skal bruges
De gemte settings kan nu vælges i Acrobat Distiller, i eksportmenuen i InDesign og direkte fra Microsoft Officepakken (Word, Excel og Powerpoint). I udskrift menuen vælges Adobe PDF som printer. Tryk på Egenskaber og vælg fanen Adobe PDF Settings. Vælg Vester Kopi (print) til almindelig udprintning. Hvis du laver andet, skal du selvfølgelig vælge den tilsvarende setting. Husk at fjerne flueben i 'Rely on system fonts only'. I Office programmerne er der en Acrobat menu, og her vælges Preferences, og den ønskede setting vælges.

 


 

FREMSTIL PRINT KLAR PDF

Udskriv PDF fil
Når Acrobat er installeret, kan du lave PDF-filer fra alle programmer, der kan udskrive.

Sådan forbereder du print til kant
Hvis du skal have printet til kant, skal du trække farvebokse og billeder ud over siden, før du laver selve PDF filen. Årsagen er at printeren ikke kan trykke helt til kant, så vi printer i stedet på et stykke papir, der er lidt større end dokumentet. Hvis printet rykker sig lidt un­der skæring, kan vi således undgå, at der kommer en lille hvid kant.

Høj kvalitet til en god pris

VesterKopi bannerA

Hvis du klikkede på vores hjemmeside for at få "værdi for pengene" er du kommet til det rette sted. Vi tager nemlig print seriøst!

Fra første gang du har kontakt med os og indtil du modtager dit produkt, er vi en professionel partner, der garanterer høj kvalitet i både vores service og vores produkt.

Du kan således altid regne med, at du hos Vester Kopi får det bedste resultat til prisen.