Art Print og montage

Home Find butik Art Print og montage

Art Print og montage

artprint homepage image  

 

VELKOMMEN TIL Art Print og montage

Vores afdeling Art Print og Montage er eksperter i foto, kunstprint, rammer mv.
Afdelingen består af personalet fra det tidligere Pernille Montage / Lab+ og leverer de samme løsninger som altid.
Vi bor sammen med vores afdeling i Rødovre - tæt ved motorvejsnettet og offentlig transport, samt med gode og gratis parkeringsforhold.
Vores meget store kapacitet og mange kompetencer står til rådighed både for vores egne afdelinger og for kunder udefra:

Inkjet og C-print
Inkjet er bl.a. fotoprint i storformat på højkvalitetsmedier. C-print er fotoprint i størrelser fra 10 x 15 cm op til 25 x 38 cm blankt eller mat med en fantastisk dybde.

Opklæbning og laminering
Vi laver alle former for opklæbning og laminering i netop den størrelse du har brug for.

Indramning
Kunstværker er unikke, og fortjener en unik ramme. Vi laver rammer specielt tilpasset dit værk med specialskåret glas eller kunstglas i den farve du ønsker.

Kunst
Vi følger kunsten og kunstneren til dørs og sørger for en flot og professionel præsentation.

Messestande
Alt til din messestand kan vi levere, så du kan præsentere dine produkter og få en god kontakt til dine kunder.

Sikkerhedsafdeling
Vi lukker produktionsafdelingen helt af for offentligheden, når opgaven kræver det. Alle medarbejdere er sikkerhedsgodkendt til at kunne arbejde med fortrolige opgaver. Dine kunstværker er i trygge hænder ved os.

Og meget mere
Vi bor sammen med Vester Kopi Rødovre butikken, og kan sammen med dem levere alle øvrige produkter fra sortimentet hos Vester Kopi.

Du kan mærke mulighederne hos Vester Kopi - Art Print og Montage. Vi har ikke et showroom, vi har vores afdeling, og det er den, vi viser frem, når du besøger os. Det er rundt om i lokalerne, du kan se, hvad vi kan gøre for dig. Du vil sikkert hurtigt mærke, at vi er utraditionelle.

Vi er meget uformelle i vores omgangstone, ikke bare internt, også med dig. Vi tager f.eks. altid en meget grundig snak om det produkt, du har behov for. Det kan også være , at vi ”siger dig imod”. Misforstå ikke. Det er dig som kunde, der bestemmer i sidste ende, men vi er kendte for vores forslag og holdninger til, at vores produkter skal virke. Derfor har vi en holdning til produkterne og følger hele processen på vej. Det er ikke hyldevarer, vi sælger. Det er løsninger og løsninger kan aldrig blive standard. De er stærkt individuelle. Derfor spørger vi grundigt ind til dit behov og finder den bedste løsning.

Hjertelig velkommen hos Vester Kopi Art Print og Montage.


Adresse

Art Print og montage
Egegårdsvej 43
2610 Rødovre
Tel.: +45 33 31 42 62
Åbningstider: mandag-fredag 8.00-16.00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Danmarks største digitale trykkeri

Vester Kopi har en samlet produktionskapacitet for digital print på ca. 130.000 farve A4 sider per time og ca. 250.000 sort/hvid A4 sider per time. Kapaciteten for tegningskopi er ca. 9.300 m2 i timen. På en almindelig arbejdsdag (6 timers fuld kapacitetsudnyttelse) kan vi producere mere end 700.000 farve A4 sider, halvanden million sort/hvid A4 sider, og mere end 55.000 m2 tegningskopi.