Fredericia

Fredericia Vester Kopi Fredericia holder lukket i uge 30, fra den 22. til den 26. august begge dage inklusive.

 

Velkommen til Fredericia

Fredericias kompetente printpartner. Vi leverer altid til tiden, bæredygtige produkter og med god service. Gode parkeringsmuligheder.

Vi har leverer alle former for plakater og salg af udstillingssystemer til præsentationer, men kan løse alle almindelige standard print og kopi opgaver: plakater, visitkort, rapporter og mapper, foldere og brochurer, bannere, skilte, folieskæring, indbinding, opklæbning og laminering mv.

Vi har også specialiseret os i at servicere bygge- og anlægsbranchen og dennes aktører i Trekantsområdet og resten af Sønderjylland. Det være sig arkitekt- og ingeniør virksomheder, entreprenører, bygherrer eller projektudviklings selskaber. Vi sørger selvfølgelig for forsendelse/distribution til den aftalte tid.

Vi har stor ekspertise i udstillingssystemer, outdoor løsninger (megabannere, window graphics mv.) samt rådgivning og eksekvering af komplekse opgaver indenfor:

 

 

Gør-det-selv

I vores specielle gør-det-selv område har man mulighed for at tage kopier eller printe ud til nedsat pris. Alle andre typer opgaver kræver hjælp fra Vester Kopis servicemedarbejdere. 

Se oversigt over gør-det-selv faciliteter til højre.  

 

DIY NO

       DIY NO

 


  

Adresse

Fredericia
Riddergade 11
7000 Fredericia
Tlf.: +45 7026 9333
Åbningstider: mandag-fredag 9.00-17.00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.