Gothersgade

Home Find butik Gothersgade

Gothersgade

Gothersgade | Vester Kopi

 

 

 

Velkommen til Gothersgade

Alt fra print og kopi, til opklæbning, konferencemateriale, udstillingssystemer, mappesager, indbindinger, plakater, canvas opspændt på træramme og print på samt visitkort m.m

Som privat eller erhvervs-kunde finder du det fulde sortiment af produkter og ydelser plus det ekstra, som gør at vi altid er en solid samarbejdspartner.

Vi står altid parate til at ekspedere dig og høre om din opgave, og vi vil på bedste vis løse den til din fulde tilfredshed. 

 

Canvas 
Få printet dit motiv på canvas og få det opspændt på trærammer, eller i svæverammer i mange varianter. Vi vejleder gerne om størrelser, beskæring, samt billedkvalitet. Læs mere


Fotoprint i store størrelser
Kig ind i butikken eller send os dine billeder til print i mat/blank kvalitet i str. fra A4 til A2 . Hvis du ønsker skifteramme hertil, er der ligeledes mulighed for dette. Læs mere

Arkitekt konkurrencer
Vi er kendt for vores store ekspertise inden for arkitekt- og design konkurrencer samt licitationer, og håndterer dagligt større sager. Vi giver rabat på godkendt konkurrencer.

 

Sikkerheds godkendt personale
Da alle vore medarbejdere er sikkerhedsgodkendte, har vi bl.a. nogle af landets største advokatfirmaer som hyppige kunder. Vi har i gennem mange år serviceret retssale, advokatfirmaer samt revisionsfirmaer og har derfor en stor erfaring i at arbejde med fortroligt materiale.

Gør-det-selv
I vores gør-det-selv afdeling kan man som studerende få studierabat på de fleste af vores ydelser/produkter, blot det er studierelevant. Se oversigt over gør-det-selv faciliteter til nedenfor.  

 

DIY Goth  DIY print Gothersgade

Kaffehjørnet
Du når ofte kun at læse overskrifterne på dagens avis eller en ½ kop kaffe inden din ordre er færdig. 

Lørdagsåbent

Vi har lørdagsåbent i tidsrummet 10-14.
Det giver dig mulighed for, at lave dine print i vores “Gør Det Selv” miljø, og for at afhente opgaver produceret i ugens løb. Øvrige opgaver tages ind Ad hoc og produceres, hvis muligt samme dag. Bemærk venligst, at der på grund af mindre bemanding i weekenden kan være avancerede opgaver/forespørgsler vi først kan producere/svare på næstkommende hverdag.

 


 

Adresse

Gothersgade
Gothersgade 12
1123 København K
Tlf.: +45 3332 5833
Åbningstider: mandag-fredag 9.00-17.30,
lørdag 10.00-14.00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du os/Parkering

Parkering er altid et problem i hjertet af København, men ikke her!

Vi har rigtigt fine parkeringsfaciliteter og tilbyder gratis parkering på hverdage i gården bag butikken. Indkørsel til denne er via Borgergade 10 (porten). Lørdage er gården desværre aflåst og kan derfor ikke benyttes.

Husk at parkere på plads mærket 'Vester Kopi'. Tilladelse udleveres af personalet i butikken.

 

 

Danmarks største digitale trykkeri

Vester Kopi har en samlet produktionskapacitet for digital print på ca. 130.000 farve A4 sider per time og ca. 250.000 sort/hvid A4 sider per time. Kapaciteten for tegningskopi er ca. 9.300 m2 i timen. På en almindelig arbejdsdag (6 timers fuld kapacitetsudnyttelse) kan vi producere mere end 700.000 farve A4 sider, halvanden million sort/hvid A4 sider, og mere end 55.000 m2 tegningskopi.

Design visitkort

Her kan du designe og bestille dit eget visitkort.

Gør-det-selv Fotoprint

I Vesterbrogade, Gothersgade, Frederiksberg og Nørregade butikkerne er det også muligt selv at printe digitale billeder i blank fotokvalitet.

Her kan du selv printe billeder fra b.la. usb, telefon, Facebook, Instagram, Flickr, Picasa.

Bestil online og afhent dine billeder næstkommende hverdag i en af vores butikker.

Upload filer

Her kan du sende filer til Vester Kopi - Gothersgade.

Uforpligtende: Du er ikke forpligtet til at købe før du har godkendt et tilbud fra os.