Vesterbrogade

Vesterbrogade Vester Kopi

 

Velkommen til Vesterbrogade

Afdelingen tilbyder Vester Kopis fulde sortiment af produkter og ydelser. Alt fra print og kopi, til opklæbning, konferencemateriale, udstillingssystemer, mappesager, indbindinger, plakater, visitkort m.m.

Afdelingen har yderst kompetente og serviceminded medarbejdere med ekspertise inden for alle grafiske løsninger.Vi sætter altid kunden i fokus og rådgiver til den bedste løsning. Vi er især kendt for vores ekspertise inden for arkitekt- og ingeniørvirksomheder.


Leveringstid er en af vore styrker, og vi har altid din opgave klar til tiden. Både ved korte og lange leveringsfrister. 

 

Gør-det-selv

I vores specielt gør-det-selv område har man mulighed for selv at tage kopier eller printe ud til nedsat pris. Alle andre typer opgaver kræver hjælp fra Vester Kopis servicemedarbejdere. Se oversigt over gør-det-selv faciliteter nedenfor. 

 

DIY NO   DIY VEST

Canvas 

Få printet dit motiv på canvas og få det opspændt på trærammer, eller i svæverammer i mange varianter. Vi vejleder gerne om størrelser, beskæring, samt billedkvalitet.

Fotoprint i store størrelser 

Kig ind i butikken eller send os dine billeder til print i mat/blank kvalitet i str. fra A4 til A2 . Hvis du ønsker skifteramme hertil, er der ligeledes mulighed for dette. Læs mere

Arkitekt konkurrencer

Vi er kendt for vores store ekspertise inden for arkitekt- og design konkurrencer samt licitationer, og vi håndterer dagligt større sager. Vi giver rabat på godkendt konkurrencer. Rabatten kan dog ikke kombineres med andre rabat. 

Sikkerhedsgodkendt

Vi producerer opgaver for nogle af de største advokatfirmaer, bl.a. fordi vi er sikkerhedsgodkendte og har stor erfaring med at håndtere disse opgaver. 

Kaffehjørnet

Vi har et hyggeligt gør-det-selv område med et kaffehjørne, hvor du i ventetiden kan få en gratis kop kaffe, læse dagens avis, eller sidde og hyggesludre med venner og kollegaer. 

Studerende

Vi yder gode studierabatter. Du skal blot kunne fremvise et studiekort.  

 


  

Adresse

Vesterbrogade
Vesterbrogade 69
1620 København V
Tel.: +45 3327 8833
Opening hours: Mon-Fri 9.00-17.30
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.