Job

Home Om os Job

Job

Printmedarbejder / kundeservice til Vester Kopi Århus pdf

Jobbet:
Til vor afdeling i Århus søger vi en medarbejder til at servicere vores kunder samt deltage i vores produktion af digitalprint på små-/ storformat printer samt efterbehandling, Du vil indgå i et team med 4 andre kollegaer, dine opgaver vil være at udføre print og efterbehandling af opgaver på vore produktionsmaskiner. Kundebetjening/-vejledning, kassebetjening samt pakning/forsendelse, registrering af ordrer og sørge for et præsentabelt kundeområde.

Arbejdstiden vil være 37 timer (eksklusiv frokost) mellem 8.45-17.45 mandag til fredag.

Personen:
Din arbejdsstil er præstationsorienteret med en god portion energi. Du har en selvstændig personlighed, som ikke står tilbage for udfordringer, da stillingen lægger op til stor faglig udvikling samt selvstændig personlighed. Du er vedholdende og et udpræget ordensmenneske, ligesom du lægger vægt på kvalitet i eget arbejde. Du er teamplayer og af person er du et udadvendt og positivt menneske, der kan skabe gode relationer til såvel kunder som kollegaer.

Det vil det være en stor fordel, at du har kendskab til Adobes programpakke og erfaring med digitalprint og efterbehandling fra tidligere jobs.

Vi tilbyder:
Gode kolleger hektisk og travl hverdag i en virksomhed, hvor der er såvel personlige som faglige udviklingsmuligheder. Du vil få en løn, som modsvarer jobindhold og kvalifikationer. Du vil tillige blive omfattet af en pensionsordning.
Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2019.
Er du interesseret i jobbet så send en mail indeholdende en kortfattet ansøgning og CV. Hurtigst muligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., anfør” Printmedarbejder/kundeservice i Århus” i emnefeltet.
Alle henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.
Ansøgningsfrist den 15-08-2019, men samtalerne afholdes løbende.
Såfremt du kommer i betragtning til jobbet, vil du blive indkaldt hurtigst muligt.

Glæder os til at høre fra dig.


Printmedarbejder til Vester Kopi Gothersgade: pdf

Jobbet:
Til vor afdeling i Gothersgade søger vi en medarbejder til produktion af digitalprint. Du vil indgå i et team med 7 andre kollegaer, dine opgaver vil være at udføre print og efterbehandling af opgaver på vore produktionsmaskiner. Opgaverne vil variere fra små opsætningsopgaver – såsom visitkort, flyers og roll-ups, print af alle typer digitalprint samt efterbehandling, pakning /forsendelse af disse. Vi forventer naturligvis at du deltager i den daglige produktion på lige fod med resten af kollegaerne. I jobbet indgår også direkte kundekontakt, personligt, mail og på telefon.

Arbejdstiden vil være 37 timer (eksklusiv frokost) mellem 9.00–17.30 mandag til fredag.

Personen:
Din arbejdsstil er præstationsorienteret med en god portion energi. Du har en selvstændig personlighed, som ikke står tilbage for udfordringer, da stillingen lægger op til stor faglig udvikling samt selvstændig personlighed. Du er vedholdende, ligesom du lægger vægt på kvalitet i eget arbejde. Du er teamplayer og af person er du et udadvendt og positivt menneske, der kan skabe gode relationer til såvel kunder som kollegaer.

Det vil det være en stor fordel, at du har kendskab til Adobes programpakke og erfaring med digitalprint og efterbehandling fra tidligere jobs.

Vi tilbyder:
Gode kolleger, en spændende og travl hverdag i en virksomhed, hvor der er såvel personlige som faglige udviklingsmuligheder. Du vil få en løn, som modsvarer jobindhold og kvalifikationer. Du vil tillige blive omfattet af en pensionsordning.
Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2019.
Er du interesseret i jobbet så send en mail indeholdende en kortfattet ansøgning og CV. Hurtigst muligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., anfør” Printmedarbejder i Gothersgade” i emnefeltet.
Alle henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.
Ansøgningsfrist den 15-08-2019, men samtalerne afholdes løbende.
Såfremt du kommer i betragtning til jobbet, vil du blive indkaldt hurtigst muligt.

Glæder os til at høre fra dig.


Om os

Vester Kopi er i dag en landsdækkende servicevirksomhed med ca. 100 ansatte fordelt på 10 afdelinger.

Vester Kopi har en stærk virksomhedskultur, hvor medarbejdernes holdning til service og samarbejde er virksomhedens vigtigste aktiv. Det bærer virksomheden præg af. Vi lægger vægt på at have en arbejdsplads, hvor vi skaber tilfredse kunder, og hvor vi selv synes, det er rart at være. 

Gennemsnitsansættelsen i Vester Kopi er i dag 8 år. Det er et tal, der dækker over en stor loyalitet. Der bliver fejret mange jubilæer, og mange medarbejdere kommer tilbage til Vester Kopi efter at have været ansat andre steder. 

Holdningsmæssigt er Vester Kopi en lidt gammeldags virksomhed, der lægger vægt på god opførsel i bred forstand. 

Det betyder også, at vi løbende arbejder på at mindske miljøbelastningen ved vores forretning.

 

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller med post (Vedlæg dit CV) til vores administration:
Vester Kopi A / S
Att .: Personaleafdelingen
Falkoner Alle 8
2000 Frederiksberg C