Svanemærket

Home Om os Miljø Svanemærket

Svanemærket

Vester Kopi er en svanemærket virksomhed. Svanemærkningen omfatter hele Vester Kopi koncernen og dens produktion af tryksager, og vores kunder er naturligvis velkommen til at bruge Vester Kopis svanemærkning i egen markedsføring.


Et svanemærket trykkeri er et trykkeri, der har investeret betydelige ressourcer i at blive godkendt og få svanelicens til sin produktion. Med svanemærkningen viser Vester Kopi, at vi opfylder en række miljøkrav, der gør, at vores produktion er blandt de mindst miljøbelastende trykkerier. Kravene omfatter både produktionsprocessen og det papir og de materialer, som Vester Kopi anvender i dag.


Kontinuerligt arbejde

For at beholde retten til svanemærkning, kræves et kontinuerligt optimeringsarbejde med at finde miljørigtige underleverandører til papir, toner m.m. Således består alle Vester Kopis tryksager i dag af miljøgodkendte materialer - på nær nogle sidste få procent. 

Vester Kopi har ligeledes udskiftet alle forurenende og sundhedsskadelige stoffer i arbejdsmiljøet med miljøvenlige alternativer.


Gennem opfyldelse af svanemærkets krav, holder Vester Kopi fokus på bæredygtig printvirksomhed.

 

kig 

Få svanemærket dit print

Hvorfor er det en god ide at Svanemærke en opgave?

  • For at synliggøre dit miljø-engagement
  • Svanemærket er et kendt miljømærke og nyder stor anerkendelse
  • Det er en nem måde at vise, at tryksagen er produceret af en svanemærket leverandør


Som kunde hos Vester Kopi kan du få påtrykt selve svanemærket Mini Svanemrket på din opgave mod et mindre gebyr. Forhør dig om mulighederne.

Udover svanemærkningen har Vester Kopi formuleret en selvstændig miljø politik.

Læs Vester Kopis miljøpolitik her

 

Læs mere om Miljømærkning Danmark.

 

Hos Vester Kopi er det vores ambition, at den høje kvalitet af vores printmateriale ikke sker på bekostning af vores fælles miljø. Derfor har vi altid fokuseret på bæredygtig produktion. 

Jack Thorsted
Teknisk Direktør / CTO