Home.

STUDERENDE SKAL DU AFLEVERE SPECIALE?

Vester Kopi står klar til at hjælpe dig med print og indbinding. Du kan læse mere om Gør-det-selv print og studierabat her

Foto print

BESTIL FOTO ONLINE

Bestil udskrifter af dine yndlingsbilleder online Læs mere...
StudentDIY DK

Gør-det-selv & studierabat

Mange studerende efterspørger 'gør-det-selv' med studierabat. Vi har valgt at offenliggøre priser på netop disse standardydels. Læs mere...
VesterPlanroom small

Ny IT løsning

Vester Planroom er en løsning, der kombinerer online projektweb med online printbestilling af dokumenter relateret til byggeprocessen. Læs mere...
grnfrontlber small

Vi er en grøn frontløber

Vi var den første grafiske virksomhed i Danmark til at være Svanemærket på vores produktion. Når du udskriver hos os, vil din bestilling således hjælpe med at spare træer, spare energi og reducere toksiner i vores luft og vand. Læs mere...
Roll ups
Roll ups
Tegningskopier
Tegningskopier
Rapporter og mapper
Rapporter og mapper
Plakater
Plakater
Indbinding
Indbinding
Messevæg
Messevæg
Folietryk
Folietryk
Mega Bannere
Mega Bannere
Flag
Flag

Klargøring af bog eller hæfte

 

Udskydning

Når dit dokument skal printes som en bog eller et hæfte er det nødvendigt at lave en udskydning af siderne. Det vil sige at man placerer to forskellige sider overfor hinanden på det samme ark papir. Bemærk ,at man her taler om sider og ark. Hvis dit dokument er lavet i A4 størrelse, så har du A4 sider, men de bliver sat op på et A3 ark. For at læserækkefølgen er korrekt skal siderne placeres rigtigt på arket. Det er ikke så svært, når der kun er fire sider:
Ark1:
Side4 <-> Side 1
Ark 2:
Side 2 <-> Side 3

Men man skal have ret godt styr på tingene, når der f.eks er 48 sider. For hvad skal side 13 så sidde overfor ? Og skal den være til venstre eller højre?

Derfor: Lad vær. Aflever dit dokument til os som enkelte sider, ikke opslag, i rigtig rækkefølge fra side 1 til n (slut). Vi har det software, der kan klare opgaven og som også kan ændre størrelsen samtidig, f.eks fra A4 sider ned til A5 for at kunne printe på A4 ark.

HUSK dog en enkelt ting: Antal sider skal altid være deleligt med 4. Hvis det ikke er tilfældet, vil der komme blanke sider ind til sidst i bogen/hæftet.

 

Paginering:

Paginering er det tekniske ord for nummerering af sidetal. Det er for det meste noget, der gøres i det program, man opretter dokumentet i, f.eks Word eller InDesign.

Som standard har højresider ulige sidenumre og venstresider har lige sidenumre. Hvis du har samlet flere små dokumenter til et stort, så kan vi også hjælpe dig med at sætte nye sidenumre på det samlede dokument.

 

 

 

Høj kvalitet til en god pris

VesterKopi bannerA

Hvis du klikkede på vores hjemmeside for at få "værdi for pengene" er du kommet til det rette sted. Vi tager nemlig print seriøst!

Fra første gang du har kontakt med os og indtil du modtager dit produkt, er vi en professionel partner, der garanterer høj kvalitet i både vores service og vores produkt.

Du kan således altid regne med, at du hos Vester Kopi får det bedste resultat til prisen.