TCs Page

Home TCs Page

Salgs og leveringsbetingelser

Generel information

Salg og levering:
Handelsbetingelserne gælder for alle leverancer fra internethandel ved Vester Kopi A/S.

Priser:
Alle priser er i DKK og priserne er dagspriser. Priser på shoppen er inkl. moms, da siden henvender sig mest til private.

Betalingsmuligheder:
Hos Vester Kopi - Foto kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, JCB og American Express. Der tages ikke gebyr ved betaling. Betaling for varen vil først blive gennemført, når varen afsendes af Vester Kopi. Ved afsendelse hæver vi beløbet på din konto.

Leveringsomkostninger:
Som kunde kan du vælge at afhente dine varer i udvalgte af Vester Kopis butikker, eller få varerne sendt til en adresse i Danmark med Post Danmark som brev til en pris på 29,-.

Forsendelse:
Bestilte varer sendes med Post Danmark. Vi leverer til Danmark.

Leveringstid:
De bestilte varer vil, under normale omstændigheder, blive leveret 2-3 hverdage efter, at vi har modtaget en bestilling. Ved afhentning kan varerne afhentes senest i løbet af den efterfølgende hverdag.

Kvalitet:
Vester Kopi producerer på højkvalitets fotoprintere beregnet til erhvervsmæssig brug. Vær opmærksom på at de farver du ser på din egen computer ikke altid gengives korrekt. Der kan derfor forekomme afvigelser på farverne i forhold til den farve du ser på din egen computer.

Handelsbetingelser - Privat

Fortrydelsesret:

For specialfremstillede varer udløber fortrydelsesretten ved produktionsstart af din ordre. Vester Kopi Foto leverer udelukkende specialfremstillede varer i form af fotoprint af kundens egne billeder.

Ved bestilling af ikke specialfremstillede varer har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber i det tilfælde 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 33278833. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, herunder porto. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan også returnere varen i vores butik på Vesterbrogade 69, 1620 København V.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dvs. mærker fremstillet efter eget ønske om størrelse, farve eller udseende tages ikke retur, ej heller ombyttes de.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:  Vester Kopi – Webshop Retur – Vesterbrogade 69, 1620 København V. Før De sender varen bedes De venligst kontakte Vester Kopi enten pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller telefon 33278833 og få oplyst, hvad De skal påføre klart og tydeligt på forsendelsen. Fragtudgifter i forbindelse med køb og returnering bliver ikke dækket. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:

Købelovens regler om mangler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Vester Kopi Foto har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen kan sendes til: Vester Kopi – Webshop Retur – Vesterbrogade 69, 1620 København V. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Før De sender varen bedes De venligst kontakte Vester Kopi enten pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller telefon 33278833 og få oplyst, hvad De skal påføre klart og tydeligt på forsendelsen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Vester Kopi A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelser – Erhverv

Fortrydelsesret:
Virksomheder: Ved salg til erhvervsdrivende (B-2-B), er Vester Kopi A/S ikke forpligtet til at yde fortrydelsesret, men Vester Kopi A/S lever af at levere god kvalitet og service. Derfor, kontakt os så finder vi en god løsning for alle.

Returvarer:
Varer modtages ikke retur uden forudgående aftale. Returvarer skal returneres i originalemballage. Er varen ikke i hel og original emballage, tager vi ikke varen retur.

Reklamationsret:
Efter købelovens § 54 har køberen som udgangspunkt 2 års reklamationsret. Viser det sig, at varen er i besiddelse af en mangel/defekt, skal køberen, såfremt manglen vil påberåbes, straks give sælgeren meddelelse herom. Ved evt. skader på forsendelser, er det altid modtager der skal klage til fragtfirmaet.

Ejendomsret:
Vester Kopi forbeholder sig ejendomsretten til varen, indtil betaling har fundet sted med evt. tillæg af renter og omkostninger. Såfremt betaling ikke sker senest 10 dage efter fremsendt rentenota, forbeholder Vester Kopi sig retten til at afhente varen på købers adresse. Udgiften hertil vil særskilt blive opkrævet ved køber. Alt hvad Vester Kopi A/S har tilvejebragt til brug for leverancen, er Vester Kopi A/S ejendom og kan ikke efter arbejdets udførelse kræves udleveret. Dette gælder, uanset om det tilvejebragte måtte være særskilt faktureret. I tilfælde af forsinkelse eller mangler ved det leverede har Vester Kopi A/S intet ansvar, hvor forsinkelsen eller manglen skyldes fejl i eller beskadigelse af produktionsudstyr. Ej heller i tilfælde af arbejdskonflikter af enhver art og i øvrigt enhver omstændighed, som Vester Kopi A/S ikke er herre over. Brand, vandskade, forsinkelser hos Post Danmark eller anden transportør betegnes ligeledes som force majeure og kan ikke tillægges Vester Kopi A/S ansvar. I tilfælde af forsinkelse eller mangler ved det leverede hæfter Vester Kopi A/S ikke for køberens driftstab, tab af avance eller andet indirekte tab. Ligesom ordren ikke kan annulleres. Levering +/- 10 % jf. gældende lovgivning.

Persondatapolitik:
Sikkerhed Vi behøver dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Denne information behandler vi fortroligt. Vester Kopi A/S benytter krypteringsteknologien SSL (Secure Socket Layer) for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af Vester Kopi A/S medarbejdere. Betalingskortoplysninger kan ikke læses af Vester Kopi.

Dine personlige oplysninger:
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med personlige oplysninger: herunder Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Vester Kopi A/S. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Vester Kopi A/S sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger udover hvad der kræves for at kunne levere din bestilling. Som registreret hos Vester Kopi A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vester Kopi A/S via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vester Kopi A/S
CVR: 26712610
Falkonér Alle 8
2000 Frederiksberg
Telefon administration: 3644 2833